Curs: Tot el que com a electe has de saber de la nova llei de contractes

Dilluns, 5 de març de 2018 a les 00:00

La nova Llei de contractes del sector públic (LCSP), aprovada el passat mes d'octubre, és un text que pretén desenvolupar i aplicar diferents directives comunitàries. La nova LCSP comporta afectacions importants, i algunes de gran abast, pels governs locals.

A partir de l’entrada en vigor de la LCSP, aquest 9 de març, els responsables de les tasques de contractació i compres, les àrees de secretaria, i els mateixos electes locals tindran un nou marc d’actuació, amb noves càrregues administratives, nous procediments, però també marge de decisió per implementar polítiques públiques des dels òrgans de contractació locals.

L'ACM entén important difondre la nova regulació contractual, de forma resumida i amb els trets més importants, pensat pels electes locals. Per aquest motiu,s'ha preparat una sessió explicativa de les 7 qüestions que es consideren imprescindibles conèixer per part dels electes locals i s'ha organitzat aquesta jornada titulada " Tot el que com a electe has de saber de la nova llei de contractes", que en el cas del Consell Comarcal del Moainès, es va realitzar el passat dia 5/03/2018, per als càrrecs electes del Moainès. 

Darrera actualització: 09.03.2018 | 16:36