El Consell Comarcal del Moianès inicia el Servei d'Intermediació en Deute de l'Habitatge (SIDH) al Moianès

Dijous, 7 de desembre de 2017 a les 00:00

L’objectiu és donar informació, assessorament i intermediació per a les persones o famílies amb problemes per afrontar al deute hipotecari del seu habitatge habitual, avaladors d’habitatges que estan en situació d’impagament o a llogaters que estan en situació d’impagament del lloguer del seu habitatge habitual, propietat d’entitats financeres o altres persones jurídiques obligades per la Llei 4/2016. Per poder accedir el servei cal sol·licitar cita prèvia trucant el 938208000.

- Què és el servei d'intermediació en deutes de l'habitatge? Es tracta d'un servei gratuït d'informació, assessorament i intermediació per a les persones o famílies amb problemes per afrontar al deute hipotecari del seu habitatge habitual. 

Aquest servei s'ofereix amb el suport de la Diptuació de Barcelona i amb la col·laboració de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, els ajuntaments i els consells comarcals, i amb la participació dels col·legis d'advocats.

- Quins serveis presta? Informació, assessorament i intermediació per a les persones o famílies amb problemes per afrontar al deute hipotecari del seu habitatge habitual, avaladors d'habitatges que estan en situació d'impagament o a llogaters que estan en situació d'impagament del lloguer del seu habitatge habitual, propietat d'entitats financeres o altres persones jurídiques obligades per la Llei 4/2016

- Com accedir? Cal demanar cita prèvia trucant al T. 938208000 / T.938301418 i demanar pel Servei d'Atenció al Ciutadà del SIDH

- Quan s'ofereix el servei? Els dijous quinzenalment de 10 a 12 h del matí

- Lloc: Edifici de Can Caner - Moià ( c/ Joies 11-13) 

 

 

Darrera actualització: 16.02.2018 | 15:50