Jordi Vila Prats

Càrrec que ocupa al Consell Comarcal: Conseller de promoció de l’ocupació, creació d’empreses i dinamització empresarial del Consell Comarcal del Moianès.

Partit polític: PDeCAT

Formació i trajectòria profesional: Estudis de FPII, Auditories de Qualitat, ISO 9001:2000, manteniment de maquinària, expert comercial de Nivell Superior, Cómo Brindar Servicio Excepcional al Cliente i Automatismes Lògics Digitals. Director de VIP CASTELL, S.L. des de la seva constitució 1998 i he estat com a cap de manteniment de TADE, S.A, director de l’emissora Municipal Ràdio Castellterçol, tècnic de so a Radio Sabadell, responsable de producció a Industries Mecàniques NYAP, S.A, responsable de l’equip de manteniment Predictiu de motors de C.C i BT alterna en ABB Industria, S.A. i ABB Service., S.A i com a tècnic de manteniment Predictiu a ASEA-CES, S.A– ABB Industria, S.A.

Trajectòria política: Regidor sense cartera a l’Ajuntament de Castellterçol, mandat 2015-2019, pel grup municipal de PDeCAT. L’any 2011 vaig entrar com a tresorer al comitè local de convergència i Unió (CIU), com a membre actiu de l’ANC de Castellterçol-Granera i a les últimes eleccions com a cap de llista de convergència i Unió, actualment PDeCAT.

 

Contacte i Xarxes socials:

  • Seu del Consell Comarcal del Moianès: c/ Joies, 11-13 – 08180 Moià
  • Telèfon: 93 820 80 00
  • Correu electrònic: vilapjrd@diba.cat
Darrera actualització: 17.01.2019 | 13:27