Envelliment actiu al Moianès

Dilluns, 15 d'octubre de 2018 a les 00:00

L’Àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Moianès enguany inicia un nou projecte de dinamització de la gent gran del Moianès, fomentant un estil de vida actiu i saludable. Posem èmfasi en les relacions socials i les activitats lúdiques, treballant  per promoure el benestar i l’autonomia personal de les persones grans de la comarca.

Aquest projecte vincula casals i associacions de gent gran, serveis socials, Ajuntaments i qualsevol espai que inclogui la gent gran a la seva tasca; per tal de donar cobertura a les necessitats i demandes que sorgeixin d’aquest col·lectiu.

Les primeres activitats realitzades han tingut bona acollida: el dia 8 de setembre es va impartir a Granera un Taller de Cuina Saludable, on hi van assistir 14 persones. I el passat 26 de setembre es va realitzar una passejada per l’entorn de Sant Quirze Safaja com a activitat inicial del grup de Gent Activa de SQS, que realitzarà una caminada al mes.

Aquest mes d’octubre inicien també la programació d’activitats que es faran a diversos municipis del Moianès. Entre ells, cal destacar el cicle de caminades “Mou-te pel Moianès!”, destinada a gent de més de 60 anys i que es durà a terme a diversos municipis del Moianès l’últim divendres de cada mes, on es visitarà algun espai característic del municipi que l’acull.

Per estar informat de les activitats que es realitzen, us podeu posar en contacte amb l’àrea de dinamització de la gent gran del Consell Comarcal del Moianès.

Darrera actualització: 16.10.2018 | 12:25