El Moianès va celebrar el segon aniversari de la creació de la comarca del Moianès i la inauguració de l'Espai Hemalosa, radial de l'Ecomuseu del Moianès, a Santa Maria d'Oló

Dimarts, 25 d'abril de 2017 a les 10:10

El diumenge 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi i amb la publicació fa dos anys de la llei de creació de la comarca al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, es va celebrar el segon Aniversari de la Comarca del Moianès i la inauguració de l’Espai Hemalosa, radial de l’Ecomuseu del Moianès, a Santa Maria d’Oló.

 

L’acte va tenir lloc en aquest municipi i hi varen assistir entitats, institucions i ciutadans del Moianès.

L'acte es va iniciar a les 10 del matí amb l’engegada de la sirena de la Fàbrica i la inauguració de l’Epai Hemalosa. Va estar conduït per Radio 010 – Ona Moianès, i va comptar amb la benvinguda de l’alcalde de Santa Maria d’Oló i els parlaments del Sr. Dionís Guiteras (President del Consell Comarcal del Moianès), de la Sra. Anna Guixà (vicepresidenta primera del Consell Comarcal), del Sr. Salvador Tresserra (vicepresident segon del Consell Comarcal), i el Sr. Pere Genescà (President de l’Assemblea d’alcaldes del Consell Comarcal) que ens varen presentar els projectes més rellevants del Consell Comarcal del Moianès. També va comptar amb parlaments de les autoritats convidades.

A continuació es va fer la inauguració de l’Espai Hemalosa, radial de l’Ecomuseu del Moianès, amb una visita a l’espai i l’explicació de la nova museografia.

Hi va haver també diverses activitats i altres actes, entre els més destacats: La Presentació de “Els Senders d’Oló”, a càrrec de Salvador Sala, Esmorzar Popular, Espectacle infantil, així com parades de roses, llibres, venda d’estelades, jocs d’aventura, tallers infantils... 

Darrera actualització: 25.04.2017 | 10:37