Notícies

 • Anunci del procés selectiu, per màxima urgència, per a la creació d'una borsa d'enginyers/eres tècnics/tècniques o graduats/ades en Enginyeria (subgrup A2) 9 d'agost de 2019

  Bases que regeixen la convocatòria pública per a la creació d'una borsa d'enginyers/eres tècnics/ques o graduats/ades en Enginyeria (subgrup A2), per cobrir necessitats concretes prioritàries de caràcter temporal i/o vacants del Consell Comarcal del Moianès. Termini de presentació: del 23 de juliol al 5 d'agost de 2019.

  Llista provisional d'admesos/exclosos per a la creació d'una borsa d'enginyers/eres tècnics/tècniques o graduats/ades en Enginyeria A2.

 • Anunci del procés selectiu per a la selecció per màxima urgència, d'un tècnic/a diplomat/da en educació social o habilitat 31 de juliol de 2019

  Bases específiques que han de regir les proves per a la selecció per màxima urgència, d'un/a tècnic/a diplomat/da en educació social, o habilitat, del Consell Comarcal del Moianès adscrit a l'àrea bàsica de serveis socials i a l'àrea de serveis a les persones del Moianès i la creació d'una borsa d'aspirants per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal de l'àrea de serveis a les persones.

  Llista provisional d'admesos/exclosos i convocatòria de proves selectives per a la selecció d'un/a tècnic/a diplomat/da en educació social, o habilitat, del Consell Comarcal del Moianès, adscrit a l'Àrea Bàsica de Serveis Socials i a l'Àrea de Serveis a les Persones del Moianès.

  Llista definitiva d'admesos/exclosos de les proves selectives per a la selecció d'un/a tècnic/a diplomat/da en educació social, o habilitat.

  Acta del Tribunal Qualificador de la convocatòria pública i urgent per la selecció i provisió d'un/a tècnic/a diplomat/da en Educació Social o habilitat.

 • Ple de constitució del Consell Comarcal del Moianès - Legislatura 2019-2023 15 de juliol de 2019

  Convocatòria del Ple extraordinari de constitució del Consell Comarcal del Moianès, convocat mitjançant Decret de Presidència 175/2019, per divendres 19 de juliol de 2019.

 • Anunci del procés selectiu de la convocatòria pública per a la creació d'una borsa de treball de places de tècnic/a mitjà/ana de l'Àrea de Territori 12 de juliol de 2019

  Bases que regeixen la convocatòria pública per a la creació d'una borsa de treball de tècnic/a mitjà/ana de l'Àrea de Territori del Consell Comarcal del Moianès per cobrir suplències, vacances, baixes o programes temporals, acumulacions de tasques i necessitats concretes prioritàries i/o vacants sobrevingudes amb caràcter temporal.

  Termini de presentació de sol·licituds: fins el 16 de maig del 2019

  Llista admesos/exclosos del procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball de tècnics/iques de l'Àrea de Territori del Consell Comarcal del Moianès, per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal i/o vacants de l'àrea.

  Llista definitiva admesos/exclosos i convocatòria pública per a la creació d'una borsa de treball de tècnics/iques de l'Àrea de Territori.

  Acta del Tribunal Qualificador de la convocatòria pública de les proves selectives per a la creació d'una borsa de treball de tècnics/iques de l'Àrea de Territori.

 • Anunci del procés selectiu de la convocatòria pública per a la creació d'una borsa de treball de places de tècnic/a mitjà/ana de l'Àrea de Serveis a les Persones 21 de juny de 2019

  Bases que regeixen la convocatòria pública per a la creació d'una borsa de treball de tècnic/a mitjà/ana de l'Àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Moianès per cobrir suplències, vacances, baixes o programes temporals, acumulacions de tasques i necessitats concretes prioritàries i/o vacants sobrevingudes amb caràcter temporal.

  Termini de presentació de sol·licituds: fins el 16 de maig del 2019

  Llista admesos/exclosos i convocatòria de proves selectives per a la creació d'una borsa de treball de tècnics/iques de l'Àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Moianès, per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal i/o vacants de l'àrea.

  Modificació del tribunal qualificador.

  Acta del Tribunal Qualificador de la convocatòria pública de les proves selectives per a la creació d'una borsa de treball de tècnics/ques de l'Àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Moianès, per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal i/o vacants de l'Àrea.

   

 • Obertura de la convocatòria per a l'atorgament dels ajuts individuals de menjador escolar pel curs 2019-2020 28 de maig de 2019

  S'obre la convocatòria per a l'atorgament dels ajuts individuals de menjador escolar esmentats pel curs 2019-2020.

  Ampliar els terminis de presentació de sol·licituds d'ajuts individuals de menjador als centres escolars: fins el 7 de juny de 2019.

 • A Monistrol de Calders ja disposen de mapa de patrimoni cultural 15 de maig de 2019

  A Monistrol de Calders ja disposem de mapa de patrimoni cultural, des d'avui. 
  Adjuntem  l'enllaç  a la nota de prermsa. 

 • Anunci del procés selectiu per a la creació d'una borsa d'arquitectes (subgrup A1) 9 de maig de 2019

  Bases que regeixen la convocatòria pública per a la creació d'una borsa d'arquitectes (subgrup A1), per cobrir necessitats concretes prioritàries de caràcter temporal i/o vacants del Consell Comarcal del Moianès. Termini de presentació: del 23 de febrer al 14 de març de 2019.

  Llista provisional d'admesos i exclosos per prendre part en les proves selectives per a la creació d'una borsa d'arquitectes (subgrup A1), per cobrir possibles necessitats concretes prioritàries de caràcter temporal i/o vacants del Consell Comarcal del Moianès.

  Llista definitiva admesos/exclosos i convocatòria de la realització de les proves per a la creació d'una borsa d'arquitectes.

  Acta del Tribunal Qualificador de la convocatòria pública per la creació d'una borsa de tècnics/tècniques superiors/ores en arquitectura (subgrup A1), per cobrir necessitats concretes prioritàries de caràcter temporal i/o vacants del Consell Comarcal del Moianès.

 • Universitat d'Estiu del Moianès Torna la Universitat d'Estiu del Moianès - Universitat d'Estiu Ramon Llull 30 d'abril de 2019

  Torna la Universitat d'Estiu del Moianès!! De l'1 al 12 de juliol del 2019. Amb 6 cursos diferents. Segur que n'hi ha un per a tu!!

 • olh S'obre la convocatòria de les subvencions per al pagament del lloguer per a l'any 2019 16 d'abril de 2019

  Termini de presentació de les sol·licituds: S'inicia el 16/04/2019 i finalitza el 07/06/2019 ambdós inclosos.

 • Convocatòria del Ple Ordinari de 15 d'abril de 2019 11 d'abril de 2019
 • Anunci del procés selectiu per a la creació d'una borsa d'enginyers/eres tècnics/tècniques o graduats/ades en Enginyeria (subgrup A2) 10 d'abril de 2019

  Bases que regeixen la convocatòria pública per a la creació d'una borsa d'enginyer/eres tècnics/tècniques o graduats/ades en Enginyeria (subgrup A2), per cobrir necessitats concretes prioritàries de caràcter temporal i/o vacants del Consell Comarcal del Moianès. Termini de presentació: del 23 de febrer al 14 de març de 2019.

  Llista admesos/exclosos i convocatòria de proves per a la creació d'una borsa d'enginyers/eres tècnics/tècniques o graduats/ades en Enginyeria (subgrup A2), per cobrir necessitats concretes prioritàries de caràcter temporal i/o vacances del Consell Comarcal del Moianès.

  Acta del Tribunal qualificador de la convocatòria pública per a la creació d'una borsa d'enginyers/eres tècnics/tècniques o graduats/ades en Enginyeria A2.

Darrera actualització: 11.04.2016 | 18:37
Darrera actualització: 11.04.2016 | 18:37