L'Oficina Empresarial del Moianès (OFEM) celebra un èxit rotund: 35 noves empreses, 88 emprenedors atesos i 134 empreses impulsades en el 2023

Dimecres, 11 d'octubre de 2023 a les 00:00

L'Oficina Empresarial del Moianès (OFEM) té el plaer de compartir els seus bons resultats per al període de l'1 de gener al 30 de setembre de 2023. Aquests resultats reflecteixen l'èxit i la dedicació continuada de l'OFEM en el suport als emprenedors i al creixement empresarial a la comarca.

Durant aquest període, l'OFEM ha estat un pilar fonamental per a la creació d'empreses i el desenvolupament empresarial a la comarca del Moianès. Destaquem amb satisfacció que es van establir un total de 35 noves empreses amb l'ajuda i el suport de l'OFEM, una xifra que evidencia l'atractiu i el clima empresarial favorable a la comarca.

A més de la creació d'empreses, l'OFEM ha estat un recurs essencial per als emprenedors, oferint assessorament i orientació experta. En aquest sentit, enguany s'han atès a un nombre de 88 emprenedors a 30 de setembre. Aquest suport personalitzat ha estat fonamental per al desenvolupament d'idees i projectes empresarials.

Així mateix, l'OFEM ha mantingut relacions productives amb empreses ja establertes a la comarca, col·laborant amb 134 empreses en diverses iniciatives destinades a reforçar el seu creixement i competitivitat. Aquesta xifra destaca la importància de l'OFEM com a agent de desenvolupament econòmic i suport empresarial.

Els resultats fins a la data són un testimoni del compromís continuat de l'OFEM en impulsar l'activitat empresarial i l'ocupació a la comarca del Moianès. L'oficina espera seguir treballant amb emprenedors i empreses per assegurar un futur encara més brillant per a la comarca.

Per a més informació i recursos, podeu contactar amb l'OFEM a través de correu electrònic a cpmm.ofem@diba.cat, per telèfon al 670 460 258 (també via whatsapp) o bé seguint-los a instagram-facebook @ofem_moianes.

Sobre l'OFEM:

L'Oficina Empresarial del Moianès (OFEM) és una entitat dedicada a fomentar l'emprenedoria i el creixement empresarial a la comarca del Moianès. Amb un equip d'experts i recursos, l'OFEM ofereix assessorament i suport personalitzat als emprenedors i empreses per ajudar-los a tenir èxit en el seu desenvolupament empresarial.

Darrera actualització: 11.10.2023 | 12:53