Benvinguda

La Comarca del Moianès va ser creada per la Llei 4/2015 de 23 d’abril, de creació de la comarca del Moianès, integrada pels municipis de Calders, Castellcir, Castellterçol, Collsuspina, Granera, l’Estany, Moià, Monistrol de Calders, Sant Quirze Safaja i Santa Maria d’Oló. En data 20 de juliol de 2015 es constitueix formalment el Consell Comarcal del Moianès

El Consell Comarcal del Moianès ja és una realitat. És un ens que ja presta serveis, que ja està dotat amb recursos, que ja se'n sent beneficiari pel fet de ser comarca, que ja batega amb força i energia. Ara és el moment de desplegar serveis amb un model que ens representi i doni resposta a les necessitats reals del territori. No hem de córrer, sinó que hem de fer-ho amb pas ferm i segur. La comarca del Moianès ja batega!

Els representants que formen part de la Comissió Executvia del Consell Comarcal us donem la benvinguda.

 

 • Díonis Guiteras Rubio - President del Consell Comarcal del Moianès Dionís Guiteras Rubio - President de Consell Comarcal del Moianès

  Per molt repetitu que pugui semblar, una administració que no estigui al servei dels ciutadans i que no sàpiga interaccionar ni comunicar el que fa no té cap sentit. Per aquest motiu, el Consell Comarcal del Moianès té l'obligació i la necessitat d'entrar a casa vostra; volem ser part de la vostra vida i retre comptes de tot allò que fem amb una única raó de ser: convertir el Moianès en un bon lloc per viure!

  Feu-nos servir, participeu-hi i ho aconseguirem. Salut!

 • Anna Guixà Fisas - Vicepresidenta primera del Consell Comarcal del Moianès Anna Guixà Fisas - Vicepresidenta primera del Consell Comarcal del Moianès

  Ja tenim una estructura en el Consell Comarcal del Moianès. Hem aconseguit superar les primeres adversitats i posar en funcionament allò que tant volíem: un ens pròxim, transparent, que aporta solucions a les necessitats reals de la nostra gent i alhora aposta per millorar la qualitat de vida. Però també és sinònim que comencem a créixer com a comarca, a fer-nos presents arreu de Catalunya com a comarca pionera amb nous models i noves formes de treballar. El Moianès ve de gust no solament per qui som com a persones sinó per la nostra manera de fer. Els 19 consellers estem a la disposició dels més de 13.000 habitants de la comarca. Som Moianès, som comarca.

 • Salvador Tresserra Purtí - Vicepresident segon del Consell Comarcal del Moianès Salvador Tresserra Purtí - Vicepresident segon del Consell Comarcal del Moianès

  Entomo com un repte aquest compromís de tirar endavant el Consell des de l'Àrea de Territori, Merdi i Assistència als Municipis. 

  A part de crear un Consell al servei de les persones que viuen a la comarca, tenim també un gran repte: crear un Consell que estigui també al servei dels ajuntaments, per oferir alguns serveis i competències de manera conjunta, ja que a escala individuals als municipis petits ens és molt díficil. Hem començat, ja des d'aquesta àrea a oferir serveis i a definir projectes per als ajuntaments i continuem endavant.

 • Pere Genescà Girbau - President de l'Assemblea d'alcaldes del Consell Comarcal del Moianès Pere Genescà Girbau - President de l'Assemblea d'alcaldes del Consell Comarcal del Moianès

  Des de la creació de la comarca i del Consell Comarcal del Moianès ja ha passat un temps; un temps intens de treball per tirar endavant una comarca amb la mateixa il·lusió que vam posar tots els alcaldes del Moianès per conseguir que fóssim la comarca 42.

  Engegar és molt complicat, però crec que amb l'ajuda de tots els consellers, dels consells comarcals veïns i de les persones que han portat una bona gestió ho hem aconseguit, i ja podem oferir competències tant essencials com els serveis socials o l'ensenyament, a més d'altres serveis. 

  A partir d'ara espero que tot el que puguem gestionar com a Consell Comarcal sigui per poder mancomunar serveis amb els ajuntaments i ajuts per a tots. 

Darrera actualització: 12.01.2019 | 11:51
Darrera actualització: 12.01.2019 | 11:51