Notícies

Pàgina 2 de 6
 • 17 de març de 2018 Sessions de treball a Santa Maria d'Oló i a Calders per donar suport als projectes municipals de joventut

  Sessions de treball a Santa Maria d’Oló i a Calders per donar suport els projectes municipals de joventut. Aquesta setmana des del servei de joventut i serveis socials s’ha estat treballant amb El Centru de Santa Maria d’Oló per potenciar aquest espai. I a Calders es va fer una trobada amb els joves per treballar propostes pel poble i per la comarca. #femmoianesjove

 • 17 de març de 2018 FEM TEC

  El servei comarcal de joventut ha participat a la formació FEM TEC! de la Diputació de Barcelona per poder treballar l’empoderament i l’emprenedoria amb els joves del Moianès. 

 • 15 de març de 2018 Anunci del procés selectiu d'una plaça d'administratiu/va adscrit a l'Àrea Bàsica de Serveis Socials Bàsics

  Bases que regeixen la convocatòria pública per a la selecció i provisió d'un/a Administratiu/va adscrit/a a l'Àrea Bàsica de Serveis Socials Bàsics del Consell Comarcal del Moianès i la creació d'una borsa d'aspirants per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal de l'Àrea de Serveis a les Persones. Termini de presentació: FINS EL 29 DE GENER DE 2018 inclòs.

  Llista provisional d'aspirants admesos i exclosos de la convocatòria per a la selecció d'un administratiu/va adscrit/a a l'àrea bàsica de serveis socials bàsics.

  Aprovació de la llista d'admesos i exclosos i convocatòria per a la realització de les proves del procés selectiu.

  Acta del Tribunal qualificador de la convocatòria del procés selectiu d'un/a administratiu/va adscrit/a a l'Àrea Bàsica de Serveis Socials Bàsics.

 • 13 de març de 2018 Anunci ajuts individuals de menjador curs 2017/2018: atorgats, desestimats i denegats (cinquena resolució 2017/2018)

  Mitjançant Decret de Presidència 59/2018 de 12 de març de 2018, s'ha resolt la cinquena part de les sol·licituds d'ajuts individuals de menjador adreçats a l'alumnat d'ensenyaments obligatoris i de segon cicle d'educació infantil de centres educatius sufragats amb fons públics per al curs 2017/2018.

 • 13 de març de 2018 Convocatòria d'atorgament d'ajuts individuals de desplaçament per l'alumnat escolaritzat a la comarca del Moianès per al curs 2017-2018

  Anunci d'obertura de la convocatòria del procediment per l'atorgament d'ajuts individuals de desplaçament per l'alumnat escolaritzat a la comarca del Moianès.

  Resolució de sol·licituds.

 • ccmoianes 13 de març de 2018 Jornada de presentació "Si arriba el foc, estàs preparat?”

  El  dilluns 12 de març a la 1h del migdia va tenir lloc la Jornada de presentació "Si arriba el foc, estàs preparat? ”  al Consell Comarcal del Moianès (Hotel d’entitats Can Carner).

 • 13 de març de 2018 Jornada de treball " Moianès Territori educador"

  Dimarts 13 de març es va celebrar la jornada de treball “Moianes territori educador” per definir els criteris del servei de menjador escolar amb la comunitat educativa.  La jornada es va realtizar a l’Escola de l’Estany amb la participació  dels ajuntaments, ampa’s i les escoles del Moianès. 

 • Consell comarcal del Moianès 9 de març de 2018 Presentació del SIDH - Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge

  La Diptuació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Moainès i el Col·legi d'Advocats de Manresa han presentat el dia 9 de març a la seu del Consell Comarcal del Moianès. E l Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge (SIDH).

 • Fundació Althaia 9 de març de 2018 Servei Especialitzat de Salut Mental i Discapacitat Intel·lectual

  La Fundació Althaia de Manresa han vingut a presentar el Servei Especialtizat de Salut Mental Discapacitat Intel.lectual que s’ofereix des dels Centres D’atenció Primària. Més  Serveis per les persones.

 • El Moianès amb les dones 7 de març de 2018 Campanya #ladonaquejovullser

  Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, per primer cop el Consell Comarcal del Moianès conjuntament amb les entitats i els ajuntaments de la comarca, han consensuat un eix de reivindicació en la millora de la visibilitat i la representació de les dones al món laboral i a la societat en general.

 • joventut 5 de març de 2018 Taula Comarcal de Joventut

  Ahir ens varem reunir totes les persones que treballem directament amb joventut del Moianès per coordinar-nos en la nostra tasca amb els i les joves. #FEMMOIANÈSJOVE.

  Van participar a aquesta reunió els i les responsables de: Servei de Garantia Juvenil , El Centru de Santa Maria d’Oló, Punt jove Kastell, Punt jove Collsuspina i el Servei de Joventut Comarcal.

 • Consell Comarcal del Moianès 5 de març de 2018 Curs: Tot el que com a electe has de saber de la nova llei de contractes

  La nova Llei de contractes del sector públic (LCSP), aprovada el passat mes d'octubre, és un text que pretén desenvolupar i aplicar diferents directives comunitàries. La nova LCSP comporta afectacions importants, i algunes de gran abast, pels governs locals.

Pàgina 2 de 6
Darrera actualització: 11.04.2016 | 18:37
Darrera actualització: 11.04.2016 | 18:37