Notícies

Pàgina 2 de 6
 • 4 de juny de 2018 Subvencions per al pagament de lloguer

  Subvencions de concurrència competitiva per al pagament de lloguer MIFO - 2018. La convocatòria estarà oberta  del 19/5/18 i finalitza el 29/6/18 ambdós inclosos.  Per més informació sobre els tràmits i la sol·licitud premeu   aquí

 • 1 de juny de 2018 Convocatòria del Ple Extraordinari i Urgent de 4 de juny de 2018

  Convocatòria del Ple del Consell Comarcal del Moianès mitjançant Decret de Presidència 145/2018, per dilluns 6 de juny de 2018.

 • presentació estudi 30 de maig de 2018 Primers resultats de la millora del transport públic a la comarca del Moianès

  Després d’un “Estudi per la millora del transport públic a la comarca del Moianès” , presentat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, el juliol de l’any passat, on es recollien les propostes de millores del transport públic a la comarca del Moianès, ja podem fer el primer balanç dels resultats aconseguits amb la seva implementació, i en aquest cas són positius.

 • 17 de maig de 2018 Anunci del procés selectiu per a la creació d'una borsa d'aspirants de personal tècnic de Recursos Humans

  Bases reguladores de la convocatòria pública per a la creació d'una borsa d'aspirants de personal tècnic de Recursos Humans.

  Termini de presentació: fins el 7 de febrer de 2018 inclòs.

  Llista admesos/exclosos i convocatòria procés selectiu d'una borsa d'aspirants de personal tècnic de recursos humans del Consell Comarcal del Moianès.

  Acta del Tribunal qualificador de la convocatòria pública per a la creació d'una borsa d'aspirants de personal tècnic de Recursos Humans.

 • 10 de maig de 2018 Anunci del procés selectiu d'una plaça de Tècnic/a Superior Jurista

  Bases reguladores de la convocatòria pública per a la selecció per la cobertura temporal d'una Tècnic/a Superior Jurista i la creació d'una borsa d'aspirants per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal. Termini de presentació: fins l'11 d'abril de 2018 inclòs.

   

  Llista d'aspirants admesos/exclosos i convocatòria de la realització de les proves del procés selectiu d'un/a tècnic/a superior jurista i la creació d'una borsa d'aspirants per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal.

   

  Acta del Tribunal qualificador de la convocatòria del procés selectiu d'un/a Tècnic/a Superior Jurista.

   

 • 9 de maig de 2018 Convocatòria del Ple ordinari de 14 de maig de 2018

  Convocatòria del Ple del Consell Comarcal del Moianès convocat mitjançant Decret de Presidència 124/2018, per dilluns 14 de maig de 2018.

 • 7 de maig de 2018 Convocatòria Ple de 7 de maig de 2018

  Ple del Consell Comarcal del Moianès convocat mitjançant Decret de Presidència 122/2018, per dilluns 7 de maig de 2018 a les 21h.

 • 7 de maig de 2018 Anunci de diferents processos selectius del Consorci per la promoció dels municipis del Moianès

  - Procés selectiu temporal Tècnic d'ocupació pel SOM - Servei d'Ocupació del Moianès.

  - Procés selectiu temporal d'un auxiliar administratiu - informador turístic. 

  - Procés selectiu temporal Tècnic Àrea d'emprenedors i empreses

  - Procés selectiu temporal programa enfeina't

 • 27 d'abril de 2018 Anunci del procés selectiu d'un/a Dinamitzadora/a de Gent Gran adscrit/a l'Àrea de Serveis a les Persones

  Bases que regeixen la convocatòria pública per la selecció i provisió d'un/a dinamitzador/a de gent gran adscrit/a l'Àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Moianès i la creació d'una borsa d'aspirants per cobrir possibles necessitats de caràcter temporal.

  Termini de presentació sol·licituds: fins el 3 d'abril inclòs.

  Aprovació de la llista d'admesos i exclosos i convocatòria procés selectiu Dinamitzador/a de Gent Gran.

  Modificació del nomenament dels vocals del tribunal del procés selectiu Dinamitzador/a de Gent Gran.

  Acta del Tribunal qualificador de la convocatòria del procés selectiu d'un/a Dinamitzador/a de Gent Gran.

 • 24 d'abril de 2018 Què ha passat des que som comarca?

  A partir de l'1 de gener del 2017 el Consell Comarcal del Moianès va assumir les primeres competències i prestació de nous serveis. A continuació us expliquem Què ha passat des que som comarca?, fent un recull, per àrees dels serveis i resultats més destacats. 

   

 • Curs Xarxes Socials 12 d'abril de 2018 Curs de Xarxes Socials al Moianès

  Curs de Xarxes socials al Moianès organitzat per l'Associació Catalana de Municipis, específic per l'Administració pública. 

 • ccmoianes 11 d'abril de 2018 Cicle de tallers per a gent gran

  Aquest mes de març el Consell Comarcal del Moianès ha realitzat un cicle de tallers adreçats a gent gran. S’han fet tallers d’Scrapbook, de cuina saludable,

  d'herbes remeieres i Cistells a les poblacions de Calders, Monistrol de Calders, Santa Maria d’Oló, Castellterçol, Collsuspina i l’Estany. En total han participat 69 persones.

Pàgina 2 de 6
Darrera actualització: 11.04.2016 | 18:37
Darrera actualització: 11.04.2016 | 18:37