Nou Catàleg de Formacions Setembre - Desembre 2024

Dilluns, 26 d’agost de 2024

Ja està disponible el nou catàleg de formacions del Consell Comarcal i el Consorci del Moianès per al període de setembre a desembre de 2024. Descobreix una àmplia oferta de cursos dissenyats per a totes les persones de la comarca. Inscriu-te ara i continua creixent!

Us animem a explorar les diferents propostes formatives.

Consulta el catàleg complet aquí.

Des del Consell Comarcal i el Consorci del Moianès, ens complau presentar el nou catàleg de formacions per als mesos de setembre a desembre de 2024. Aquest catàleg ha estat dissenyat per respondre a les necessitats formatives de la nostra comunitat, oferint una àmplia gamma de cursos i activitats per a tothom.

El catàleg inclou opcions per a millorar les competències professionals, així com formacions destinades a l'obtenció de títols oficials i programes especialitzats en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). La finalitat és proporcionar a les persones de la comarca eines i recursos que els ajudin a assolir els seus objectius personals i professionals.

La formació com a motor de desenvolupament

Amb aquest catàleg, reafirmem el nostre compromís amb la formació, un element clau per al desenvolupament i la millora de la qualitat de vida. Creiem fermament que l'aprenentatge constant és fonamental per adaptar-se als nous reptes i oportunitats que es presenten en el món actual.

Us animem a explorar les diferents propostes formatives i a inscriure-us a les que més us interessin. Estem segurs que trobareu opcions que us inspiraran a seguir creixent i aprenent.

Descobreix el catàleg complet aquí.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Darrera actualització: 2.09.2024 | 11:30